kifSHK havde lørdag den 13. oktober fornøjelsen af, at være vært ved KIF Kolding Københavns kommende 2. runde kamp i EHF Cuppen. Modstanderen var HC Lovcen, der havde frasagt sig at arrangere deres egen hjemmekamp. Derfor blev begge kampene spillet i Danmark. KIF Kolding København valgte, at lade to af deres venskabsklubber stå for at arrangere de to kampe og trådte således selv tilbage i en rolle som konsulent for arrangørerne.

Blot 14 dage før selve kampen skulle spilles, fik Sydsjællands HK tilbudet om at stable et internationalt arrangement på benene. De to første dage gik med at vente på den endelig tilkendegivelse, men allerede der var en 14 mand stor arbejdsgruppe klar til at kaste sig over udfordringen.

Gruppen indeholdte hele bestyrelsen, sponsorudvalget, forældre, trænere og klubbens webredaktør. Alle i gruppen var fra start begejstret over opgaven, men som det første møde skred frem, blev listen med opgaver længere og længere. Vi gav derfor hinanden hånd på, at ingen ville påtage sig opgaver, som man ikke havde tænkt sig at løse.

Opgaverne blev fordelt og grundet den store arbejdgruppe og meget tætte dialog kunne man kaste sig over mange opgaver på een gang – og der var MANGE opgaver. Heldigvis var det en arbejdsgruppe der havde kontakter mange steder, så der var ikke den store tvivl om, hvem man skulle kontakte og hvem der skulle gøre det. Der blev løbende holdt statusmøder for at sikre, at tingene var på plads og dagen før det store arrangement blev alle hullerne lukket. At huller skulle lukkes, var meget bogstaveligt ment i forhold til de to bagnet. Her havde flere års brug nemlig gjort deres til at skabe lidt udfordringer. Hullerne blev lappet med murersnor og hverken dommer eller EHF ansvarlig så ud til at mene der var problemer der. Der blev trukket sort folie på dommerbordet og målstolperne blev renset af for harpiks. Der blev bygget et podie til speaker og musik og alle rum der skulle benyttes til arrangementet fik en hovedrengøring.

STARS blev hurtigt tilknyttet i forhold til at sælge billetter via billetlugen.dk og uden dem, havde det nok også været en meget vanskellig opgave, da billetterne skulle sælges offentligt, så alle havde mulighed for at købe. Klubben satte i første omgang 400 billetter til salg, da man på det tidspunkt ikke havde fået det endelige antal, som skulle bruges til sponsorer og de to holds stab. De 400 billetter blev sat til salg kl. 22:00 torsdag den 4. oktober og allerede dagen efter kl. 10:00 om formiddagen var der udsolgt. Torsdag den 11. oktober havde klubben det endelige overblik over hvor mange ledige sæder der var og derfor kunne man sætte 50 yderligere til salg. Ekstrabilletterne forsvandt stort set lige så hurtigt og derfor kunne man se frem til en fyldt hal. Klubbens ungdom havde til dagen fået en fribillet g der var lavet et stemningshjørne til dem i det hjørne af hallen, hvor der ikke er siddepladser. I alt kunne over 600 personer heppe på KIF Kolding København, der trod en ikke så imponerende indsats, alligevel fik hevet en sejr hjem.

Takket være en masse frivillig hjælp, fra klubbens sponsorer, lokale erhvervsdrivende og ikke mindst klubbens mange frivillige hjælpere, lykkedes det på blot 12 dage, at arrangere en international håndboldfest, der for en kort stund gjorde Vordingborgs VU hal til hjemmebane for hele danmarks håndboldhold KIF Kolding København.

Klubbens kontakt til KIF Kolding København, som tidligere har været super ambassadør for AGK, Kenneth Nielsen, var om nogen den helt store årsag til, at SHK blev valgt som vært for kampen. Hans seriøse tilgang til at netværke med KIF Kolding København var bestemt med til at sikre, at man var blandt de to venskabsklubber der fik tilbudet. Desværre for Kenneth, var timingen ikke den bedste, to forretningsrejser gjorde ham nemlig ikke i stand til, at deltage fuldt ud i planlægingen og på selve kampdagen, måtte han følge dagens forløb via klubbens opdateringer på facebook, mens han sad i Paris. De resterende i arbejdsgruppen har dog taget flot over og har i den grad leveret et arrangement, som man kan være utrolig stolt af. Selv da de to dommere strandede i vordingborg fordi HC Lovcen umiddelbart glemte at tage dem med, sprang klubben til og sørgede for en chaffør der kørte dem til København.

Klubben kan nu vende tilbage til hverdagen og se frem til lidt mere ydmyge rammer, når klubben den 21. oktober har syv hjemmekampe.

Vi håber, at vi har kunne hjælpe KIF Kolding København med at skaffe lidt flere fans til deres hold og at vi prikket lidt til håndboldinteressen på sydsjælland.

Mangler du information om arrangementet eller vil du høre mere om klubben, så er du velkommen til at kontakte os på info@sydsjhk.dk

Kategorier: NYHEDER