Sydsjællands Håndboldklub har fået 5.500 kr. fra Boxer Assist

U18 herrerne i Sydsjællands Håndboldklub kan glæde sig over, at de er udvalgt til at modtage støtte fra Boxer Assist til nyt spillertøj – helt eksakt 5.500 kr.

Boxer TV har valgt at engagere sig i håndboldsporten og er hovedsponsor for både Herre- og Dameligaen, der således nu hedder Boxer Dameligaen og Boxer Herreligaen. Boxer ønskede at støtte håndboldsporten bredt og valgte derfor at oprette Boxer Assist, som skal støtte ungdoms- og talentarbejde i håndboldklubberne. Det er den ordning, Sydsjællands Håndboldklub nu har fået glæde af.

– Vi er selvfølgelig rigtig glade for at have fået en økonomisk håndsrækning fra Boxer, siger formand Jan Lindorff fra Sydsjællands Håndboldklub. Der er altid brug for flere støtter i en klub, der på seks år er gået fra 70 til over 250 medlemmer. Derfor er der også brug for nyt spillertøj og det er det, som støtten fra Boxer skal gå til.

Da Boxer i september 2014 udvalgte håndboldsporten som det, man ville støtte, skyldes det både, at håndbolden er en dansk nationalsport med en meget stor udbredelse, og at denne udbredelse giver Boxer muligheden for at opbygge lokale relationer over hele Danmark.

FAKTA:
Boxer ønsker at være danskernes foretrukne leverandør af skræddersyede tv-pakker og en stærk lokal forankring er en god måde at opnå opmærksomhed omkring Boxers særlige frit valgs-pakker på. Senest har Boxer udvidet sin forretning til også at omfatte bredbånd.

Kategorier: NYHEDER