Kontingentet er med til at dække holdgebyr i turneringer, dommere, bolde, tøj og diverse materialer så vi kan tilbyde det rigtige grej til både træning og kamp. Vi har endda en beachbane, der gør, at vi forlænger sæsonen, når hallen lukkes. Derudover får du muligheden for at deltage i sjov og udfordrende træning, rabat hos Sportstossen med rigtig gode tilbud og så bliver du medlem af en klub der vægter sammenhold og hygge utrolig højt. Vi har plads til alle!!

Helårs kontingentet er fastsat som følger:
Dame Serie 2 og 3. Herre Serie 2 og 3 = 1.400 kr.

Dame Serie 3, Herre Serie 3 (begge hyggehold) = 850 kr.

Ungdom(/Børn) (U10 til U18) = 800 kr.

Håndboldfitness = 250 kr.

Podebold, Trille Trolle = 450 kr.

Herunder både tilmelder og betaler du for dit medlemskab. Du bliver bedt om at indbetale det fulde beløb ved indmeldelsen. Du er IKKE spilleberettiget førend betaling er modtaget eller 1. rate af betalingsordning er indgået på klubbens konto.

I SHK får du den første måned gratis! August måned er derfor en måned hvor nye medlemmer kan prøve sporten og klubben af. Herefter vil det fulde kontingent være til forfald. Hvis der skulle opstå spørgsmål til opkrævningen eller man f.eks. har brug for en aftale omkring betaling af kontingent, så er man meget velkomne til at kontakte mig på enten mail info@sydsjhk.dk eller mobil 4068 3223. Vi tillader os at tillægge et administrationsgebyr på 10 kr. per indbetaling.

Ved opstart udenfor august måned får man 14 dages prøveperiode.

Betalt kontingent tilbagebetales med ½ kontingent ved stop før årsskifte. Runder man årsskiftet og stopper, betales der ikke tilbage. Starter man efter årsskiftet betales ½ kontingent. Hjemmesiden vil blive ændret efter 1.1.

Mange sportslige hilsner
Gitte Behrens, Kasserer