Kontingentet er med til at dække holdgebyr i turneringer, dommere, bolde, tøj og diverse materialer så vi kan tilbyde det rigtige grej til både træning og kamp. Vi har endda en beachbane, der gør, at vi forlænger sæsonen, når hallen lukkes. Derudover får du muligheden for at deltage i sjov og udfordrende træning, og så bliver du medlem af en klub der vægter sammenhold og hygge utrolig højt. Vi har plads til alle!!

Helårskontingentet forfalder til betaling 15.8. og er fastsat som følger:

Dame Senior, Herre Senior og U19; 1.400 kr.

Herre hyggehold, U15 og U17; 900 kr.

U9-U13; 850 kr.

Lykkeliga; 700 kr.

Håndboldfitness; 600 kr.

Trille Trolle og U7; 500 kr.

Passivt medlemskab; 50 kr.

Klubben har fra 1.8.20 valgt at ændre opkrævningssystem, således at alle bliver bedt om at foretage medlemslogin (enten eksisterende eller opret ny) og herefter tilmelde betalingskort. På denne måde vil klubben sørge for at opkræve forfaldent kontingent 1.9. Hvis du ønsker en afdragsordning, skal du kontakte kassereren.

Ifm. ny abonnementsordning;
Opret ny profil:

Abonnement:

Medlemslogin:

I SHK får du de første 14 dage gratis!  Herefter vil det fulde kontingent være til forfald. Hvis der skulle opstå spørgsmål til opkrævningen eller man f.eks. har brug for en aftale omkring betaling af kontingent, så er man meget velkomne til at kontakte mig på enten mail info@sydsjhk.dk eller mobil 2262 8669. Vi tillader os at tillægge et administrationsgebyr på 25 kr. per indbetaling.

Betalt kontingent tilbagebetales med ½ kontingent ved stop før årsskifte. Runder man årsskiftet og stopper, betales der ikke tilbage. Starter man efter årsskiftet betales ½ kontingent. Hjemmesiden vil blive ændret efter 1.1.

Mange sportslige hilsner
Cecilie Pedersen, Kasserer